Αθλητισμός

H άσκηση και υγεία είναι από τα πιο κύρια θεμέλια μιας σύγχρονης πόλης η οποία φυσικά επιζητά να έχει και μέλλον.

Ο Μαζικός Αθλητισμός προωθεί το δικαίωμα της άθλησης για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από φύλο, εθνοτική καταγωγή, θρησκεία, ηλικία, ιθαγένεια και κοινωνική θέση. Η άθληση διατηρεί και βελτιώνει την ψυχοσωματική υγεία των πολιτών προσφέροντας τους καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα άμεσα οφέλη της συμμετοχής τους στα προγράμματα μαζικής άθλησης είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η μυϊκή ενδυνάμωση, η ψυχαγωγία, η μείωση του στρες, η τόνωση της αυτοπεποίθησης και η ανάπτυξη της κοινωνικότητας.

Στον δήμο μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων άθλησης (εκμάθηση αθλημάτων, ομαδικά ενηλίκων, θεραπευτική γυμναστική, αθλητισμός ατόμων με αναπηρία κλπ.) για την κάλυψη των αναγκών όλου του εύρους των ηλικιών ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλούμενου. Τα προγράμματα υλοποιούνται πάντα από έμπειρους Πτυχιούχους της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Οι υπηρεσίες Αθλητισμού που παρέχει ο Δήμος μας εκσυγχρονίζονται και θα είναι διαθέσιμες πλέον διαδικτυακά για τους πολίτες.
Σκοπός μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση των ωφελούμενων του Αθλητισμού του Δήμου και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος.
Στο πλαίσιο αυτό, το ΝΠΔΔ ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» θέτει σε εφαρμογή τη διαχείριση ωφελούμενων Αθλητισμού για να συμβάλλει στην ταχύτερη διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων των πολιτών για συμμετοχή στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού.

Για την εγγραφή σας στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού των προγραμμάτων στα αθλητικά κέντρα «Μ. Μερκούρη» και οδού Αραπάκη, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα ώστε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην πλατφόρμα του Αθλητισμού και να επιλέξετε την δραστηριότητα που επιθυμείτε για ενήλικα ή παιδί.

  • Βήμα 1: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365giannis-gallos.intellisoft.gr/
  • Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνη σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο κάτω μέρος «Βοήθεια Εγγραφής» – Προσοχή όχι Ελληνικά στον κωδικό)
  • Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί
  • Βήμα 4: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει
  • Βήμα 5: Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν Αίτηση Συμμετοχής στα προγράμματα
  • Βήμα 6: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται
  • Βήμα 7: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητούνται για το πρόγραμμα επιλογής σας

→ Για την πρόοδο κάθε Αίτησής σας θα ενημερώνεστε με email αλλά και μέσα από το προφίλ του προσωπικού λογαριασμού σας.

→ Στην ενότητα «Χρήσιμα έγγραφα» στο προφίλ σας θα βρείτε όλα τα αθλητικά προγράμματα και τις σχετικές πληροφορίες (κόστος συνδρομής, απαλλαγές κλπ).

Για την εγγραφή στα υπόλοιπα αθλητικά προγράμματα:

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ» & ΟΔΟΥ ΑΡΑΠΑΚΗ
Για εγγραφές επικοινωνείτε με τη γραμματεία των αθλητικών κέντρων
Αθλητικό κέντρο «Μ.Μερκούρη», Μεγίστης 20, τηλ.: 2109579445
Αθλητικό κέντρο οδού Αραπάκη 6, τηλ.: 2109560396

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ