ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2024 – ΟΛΗ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – Δελτίο Τύπου

Με χαρταετούς, λαγάνες, παραδοσιακό γλέντι και πλήθος κόσμου
γιόρτασε τα Κούλουμα ο Δήμος Καλλιθέας

Ραντεβού στην Πλατεία Νερού έδωσαν φέτος, την Καθαρά Δευτέρα, εκατοντάδες δημότες της Καλλιθέας που γιόρτασαν τα Κούλουμα, συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Δήμος Καλλιθέας.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό μικροί και μεγάλοι, βρέθηκαν από νωρίς στην Πλατεία Νερού, όπου είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς, πετώντας χαρταετούς, ενώ σε όλους τους επισκέπτες προσφέρθηκαν νηστίσιμα παραδοσιακά εδέσματα.

Οι δημοφιλείς τραγουδίστριες Κωνσταντίνα και Νάσια Κονιτοπούλου ξεσήκωσαν όλους όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού, «παρασύροντάς» τους σε ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι, με παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σε όλον τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διεκδίκηση του Δήμου προκειμένου η Πλατεία Νερού που, όπως είπε, «αποτελεί τη φυσική συνέχεια της πόλης μας», να παραμείνει ελεύθερος χώρος για τους Δημότες και να μη μετατραπεί σε συναυλιακό χώρο, όπως επιθυμεί η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

«Οι πολίτες σήμερα με την αθρόα προσέλευσή τους έδωσαν την απάντηση, διεκδικώντας το αυτονόητο: Ελεύθεροι κοινόχρηστοι χώροι για τους πολίτες της Καλλιθέας και του Παλαιού Φαλήρου» ανέφερε χαρακτηριστικά.