Ενημερωτικό σημείωμα για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Αντικείμενο Ενημερωτικού Σημειώματος για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο Δήμος Καλλιθέας, ο οποίος εδρεύει, επί της οδού Λ. Ματζαγριωτάκη 76, ΤΚ 17676 (εφεξής ο “Δήμος”) με την ιδιότητά του ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει και περαιτέρω επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνον εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο, για σαφείς και νόμιμους σκοπούς, βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (εφεξής «ΓΚΠΔ») και του ν. 4624/2019 («Υφιστάμενη Νομοθεσία») όπως ισχύουν. Το παρόν ενημερωτικό σημείωμα έχει ως στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διενεργεί στο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την ανάρτηση δεδομένων εικόνων ή/και βίντεο από εκδηλώσεις .

Συλλεγόμενα Προσωπικά Δεδομένα – Σκοπός – Νομική Βάση –Χρόνος τήρησης – Αποδέκτες

Προσωπικά Δεδομένα   Σκοπός Νομική Βάση Χρόνος Τήρησης Αποδέκτες
-Δεδομένα εικόνας

-Δεδομένα βίντεο

Κοινοποίηση εκδηλώσεων Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. Στ’ ΓΚΠΔ – Η επικοινωνία των δράσεων του Δήμου στους δημότες του Τηρείται στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου έγινε η ανάρτηση Οι ακόλουθοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου

Σας ενημερώνουμε ότι δεν διενεργούμε πράξεις επεξεργασίας αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

Δικαιώματα των Υποκειμένων των δεδομένων
Δυνάμει της υφισταμένου ρυθμιστικού πλαισίου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Πρόσβασης  ¦  Διόρθωσης  ¦  Διαγραφής  ¦  Περιορισμού

Επιπλέον έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα εναντίωσης στην επεξεργασία, οποτεδήποτε το επιθυμείτε

Τα δικαιώματα αυτά μπορείτε να τα ασκήσετε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο dpo@kallithea.gr

Σε περίπτωση άσκησης οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων, ο Δήμος θα ανταποκριθεί άμεσα και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την υποβολή του αιτήματος ενημερώνοντάς σας εγγράφως για την πρόοδο ικανοποίησης του.

Για οποιοδήποτε παράπονό σας αναφορικά με το παρόν ενημερωτικό σημείωμα ή με ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε και στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μέσω της ακόλουθης σύνδεσης: www.dpa.gr