ΑΔΑ: 91Ρ8ΟΡΖΞ-ΘΟ1
Καλλιθέα 22/07/2025
Αρ.Πρωτ.: 217
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ
Η ΔAEK ΑΕ Δήμου Καλλιθέας, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο σε διαγωνισμό για την παραχώρηση δύο (2) περιπτέρων έναντι καταβολής μηνιαίου μισθώματος. Η σύμβαση θα είναι δεκαετούς διάρκειας (10 έτη) για τα κάτωθι περίπτερα:
- Το επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 216,
- Το επί της οδού Σιβιτανίδου 49.
1. Το περίπτερο επί της οδού Σιβιτανίδου 49 θα παραχωρηθεί με κλήρωση σε πρόσωπο που ανήκει σε μία εκ των περιπτώσεων: α) άτομο με αναπηρία (Α.με.Α.), β) πολύτεκνος ή γ) μόνιμος αξιωματικός, ανθυπασπιστής και υπαξιωματικός, δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και οπλίτης θητείας που συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20ή Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφινού και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου. Από την εφαρμογή της παρούσας περίπτωσης εξαιρούνται όσοι ενεπλάκησαν κατά τις παραπάνω περιόδους με οποιονδήποτε τρόπο σε παράνομες δραστηριότητες σε βάρος της νόμιμης λειτουργίας του πολιτεύματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, έναντι μηνιαίας καταβολής τέλους ποσού οκτακοσίων (800,00) ευρώ.
2. Η παραχώρηση του περιπτέρου επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 216, θα γίνει με δημοπρασία, που θα είναι φανερή και προφορική, και θα διεξαχθεί κατά την ορισθείσα ημέρα και ώρα που αναφέρεται στην διακήρυξη. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας, η απόφαση της οποίας καταχωρείται στα πρακτικά. Ορίζεται δε ως πρώτη προσφορά του μηνιαίου μισθώματος το ποσό των επτακοσίων πενήντα (750,00) ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν κατάθεση εγγύησης υπέρ της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. ως εξασφάλιση της καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης, που θα αφορά το κόστος κατεδάφισης του περιπτέρου και επαναφοράς του στην προτέρα κατάσταση, ποσού τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στην Καλλιθέα οδός Φορνέζη αριθ. 2, 4ος όροφος στις 06.08.2025 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ. ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση του περιεχομένου και των όρων της Διακήρυξης από τα γραφεία της Δ.Α.E.K. Α.Ε. από τις 23/07/2025 καθημερινά και ώρες 09:00 με 13:00 μ.μ. ή και με γραπτό αίτημα στο e-mail της εταιρείας daekkallitheas@yahoo.com
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Α.Ε.Κ. A.E.
ΑΝΕΣΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Φορνέζη 2
Καλλιθέα ΤΚ: 17675, 4ος Όροφος
Τ: 210 9582657 & 210 9573633
Μ: daekkallitheas@yahoo.com