Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Φορνέζη 2 στον 4ο όροφο, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου & ώρα 19:00

Αρ.Πρωτ.251
11-09-2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Φορνέζη 2 στον 4ο όροφο, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 μ.μ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας μαρμάρων για το τμήμα του μαρμαρογλυφείου που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

2. Έγκριση δαπάνης και ανάθεση προμήθειας δίσκων μνημοσύνων για το τμήμα του κυλικείου που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην εταιρεία «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΔΕΤΣΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ».

3. Έγκριση δαπάνης και ανάθεση προμήθειας γραφικών τεχνών-εκτυπώσεων για το τμήμα του κυλικείου που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην εταιρεία «STAMPA ΣΟΥΛΟΣ».

4. Έγκριση δαπάνης και ανάθεση προμήθειας καφέ για το τμήμα του κυλικείου που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην εταιρεία «Ι.Γ. Δρίτσας & ΣΙΑ Ε.Ε.Β.Ε.».

5. Έγκριση δαπάνης και ανάθεση προμήθειας ειδών μνημείων για το τμήμα του εκθετηρίου που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην εταιρεία «Θ. ΒΡΟΧΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.».

 

Με εκτίμηση
Φωτόπουλος Ανέστης