Περίληψη διακήρυξης μειοδοτικού διαγωνισμού για την μίσθωση ακινήτου επιφανείας 250–300 τ.μ. με βοηθητικό χώρο επιφάνειας 55–65τ.μ., που θα χρησιμοποιηθεί για στέγαση: α) του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κ.Δ.Α.Π. Μικρός πρίγκιπας & β) της Α’ σχολής χορού, της Δ/νσης Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Καλλιθέας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΔΑ: ΨΒΜ0ΩΕΚ-ΦΤ8
Καλλιθέα, 06/09/2024
Αριθ. Πρωτ.: 42478

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ματζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα, 17676
Τηλέφωνο: 213-20.70.322
E-mail: dimarxos@kallithea.gr

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Φανερή, προφορική, μειοδοτική δημοπρασία, σύμφωνα με τους όρους διακήρυξης που περιγράφονται στην υπ’ αριθμ. 347/2024 (ΑΔΑ: ΨΣΧ0ΩΕΚ-8ΥΜ) απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου και βάσει του Π.Δ. 270/81, για την μίσθωση ακινήτου επιφανείας 250–300 τ.μ. με βοηθητικό χώρο επιφάνειας 55–65τ.μ., προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για στέγαση α) του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κ.Δ.Α.Π. Μικρός πρίγκιπας & β) της Α’ σχολής χορού, της Δ/νσης Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.

Ο προσφερόμενος χώρος θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στην πόλη της Καλλιθέας και κατά προτίμηση εντός του Ο.Τ. που περιβάλλεται από τις οδούς Αγησιλάου, Παναγή Τσαλδάρη, Ποσειδώνος & Ελ. Βενιζέλου, να είναι ισόγειο κατάστημα, να έχει επιφάνεια 250–300 τ.μ. με βοηθητικό χώρο επιφάνειας 55–65τ.μ., να πληροί τις κτιριακές πολεοδομικές προδιαγραφές και να μην υπάρχουν αυθαιρεσίες στο χώρο, να είναι καλής κατασκευής, να έχει ασφαλείς υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και να διαθέτει χώρους υγιεινής (w.c.), ιδιαίτερη προτίμηση θα δοθεί σε καταστήματα τα οποία θα διαθέτουν αντίστοιχους χώρους (w.c.) με προδιαγραφές για άτομα με μειωμένη κινητικότητα (Α.Μ.Ε.Α.) (άρθρο 26 παρ. 4 του Ν. 4067/12).

Επίσης στον προσφερόμενο χώρο είναι απαραίτητα Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης & Πιστοποιητικό (Ενεργητικής) Πυροπροστασίας.

Οι Αιτήσεις-Προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπου θα συνοδεύονται με σφραγισμένο φάκελο που θα περιλαμβάνει τα δικαιολογητικά συμμετοχής, θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης στο Πρωτόκολλο του Δήμου Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα – 1ος όροφος), προκειμένου να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από τη Διεύθυνση Καλλιτεχνικής εκπαίδευσης & Κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Καλλιθέας (Φορνέζη 2, Καλλιθέα – 4ος όροφος), με τηλέφωνα επικοινωνίας 2109590626 & 2109580241, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αντίγραφο της πιο πάνω απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι όροι της διακήρυξης θα χορηγείται είτε σε έντυπη μορφή είτε θα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους ενδιαφερόμενους, ύστερα από αίτηση που θα υποβάλλεται μέσω πρωτοκόλλου στην παραπάνω διεύθυνση, μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας του διαγωνισμού.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ