Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. διά περιφοράς, την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 11:00

Αρ.Πρωτ.211
31-07-2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. διά περιφοράς, την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 11:00 π.μ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας δίσκων μνημοσύνων για το τμήμα του κυλικείου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

2. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας καφέ για το τμήμα του κυλικείου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

3. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας γραφικών τεχνών- εκτυπώσεων για το τμήμα του κυλικείου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

4. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας ειδών μνημείων για το τμήμα του εκθετηρίου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

5. Έγκριση δαπάνης και ανάθεση προμήθειας φωτοεκτυπώσεων σε πορσελάνη για το τμήμα του εκθετηρίου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην εταιρεία «PHOTO STUDIO ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

6. Έγκριση δαπάνης και ανάθεση προμήθειας γάλακτος για τους ωφελούμενους εργαζόμενους της Δ.Α.Ε.Κ. με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην εταιρεία «ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε.»

7. Έγκριση ανάληψης θέσης «νέου υπευθύνου του τμήματος του μαρμαρογλυφείου», που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου, λόγω συνταξιοδότησης του κ. Μπιζέλη Αριστοτέλη.

Με εκτίμηση

Φωτόπουλος Ανέστης