Ενημερωτική δράση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης στον Δήμο Καλλιθέας την Παρασκευή 12/4 στη λαϊκή αγορά της Βόρειας Καλλιθέας – Γίνε μέρος της προσπάθειας του Δήμου μας για ένα καλύτερο περιβάλλον, με μία νέα συνήθεια απλή & εύκολη για όλους, μεγάλη & σημαντική για το περιβάλλον

Ενημερωτική δράση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/4 στη λαϊκή αγορά της Βόρειας Καλλιθέας.

Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής), θα ενημερώσουν τους κατοίκους της περιοχής για την ορθή χρήση του καφέ κάδου για τη χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) και τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Επιπλέον, θα διανεμηθεί δωρεάν οικιακός εξοπλισμός (καφέ κάδος κουζίνας και βιοδιασπώμενες σακούλες), καθώς και δείγμα εδαφοβελτιωτικού υλικού.

Το περίπτερο ενημέρωσης θα είναι τοποθετημένο επί των οδών Ανδρομάχης και Ατθίδου, Καλλιθέα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και πόρτα – πόρτα ενημέρωση με θυροκόλληση για το πρόγραμμα του καφέ κάδου και τη δυνατότητα δωρεάν παραλαβής οικιακού εξοπλισμού από τους πολίτες σε κτίρια της γύρω περιοχής.

Η χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) αποτελεί μια σημαντική περιβαλλοντική δράση η οποία θα ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών της Καλλιθέας. Ο Δήμος θα είναι διαρκώς δίπλα στους πολίτες για τους υποστηρίξει και να τους βοηθήσει ώστε το πρόγραμμα διαλογής στην πηγή υπολειμμάτων τροφών να επεκταθεί στο σύνολο του Δήμου.

Μαθαίνουμε περισσότερα και συμμετέχουμε
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Διαλογής στην Πηγή μπορείτε να βρείτε στη ιστοσελίδα του Δήμου www.kallithea.gr

Για δωρεάν παραλαβή οικιακού εξοπλισμού και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Δήμο στο τηλ. 2109417000, ή μέσω email: anakiklosi@kallithea.gr

 

Γίνε μέρος της προσπάθειας του Δήμου μας για ένα καλύτερο περιβάλλον, με μία νέα συνήθεια απλή και εύκολη για όλους, μεγάλη και σημαντική για το περιβάλλον!