16ο Μαθητικό Φεστιβάλ 2023 – Αν όχι εσύ, τότε ποιος; – Από Παρασκευή 5 έως Κυριακή 21 Απριλίου 2024

 

Χαιρετισμός Δημάρχου

Πριν από δεκαέξι χρόνια ξεκίνησε τη διαδρομή του ένας θεσμός στην Καλλιθέα, που έχει τη δύναμη να ξεσηκώνει τους μαθητές και να εμπνέει εκπαιδευτικούς και γονείς. Ο Δήμος Καλλιθέας στάθηκε από την αρχή δίπλα σ’ αυτή τη γιορτή της νεολαίας.
Το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας αποτελεί ένα φωτεινό σημείο αναφοράς για έναν καλύτερο κόσμο, αναδεικνύοντας τη δύναμη της εκπαίδευσης και της δημιουργίας. Ο Δήμος Καλλιθέας, διοργανώνει τον ετήσιο πολιτιστικό θεσμό της πόλης μας με σκοπό να δημιουργήσει συνθήκες για ένα μέλλον καλύτερο, ένα μέλλον που θα δίνει ελπίδα και προοπτική στα νέα παιδιά.
Στο πλαίσιο αυτό, η εκπαίδευση αναδεικνύεται ως το κλειδί για την πρόοδο και την αλλαγή. Το Φεστιβάλ παρέχει ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να εμπνευστούν και να ανακαλύψουν τον ρόλο τους στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
Με αγάπη και αίσθημα ευθύνης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους δασκάλους και τους καθηγητές, τους Συλλόγους Γονέων και τους εθελοντές του θεσμού. Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που δίνει βήμα και αξίες στη νέα γενιά!

Ο Δήμαρχος
Κώστας Ασκούνης

Διευθύνσεις χώρων διεξαγωγής του Μαθητικού Φεστιβάλ:

  • Δημοτικό Θέατρο: Κρέμου 123 και Φιλαρέτου
  • Θέατρο 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου “ΙΖΟΛΑ”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το Πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ (σε αρχείο .pdf)

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2109589635, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-15:00