Tα θέματα που συζητήθηκαν στην 1η τακτική δια ζώσης (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19/1/2023 και οι αντίστοιχοι αριθμοί αποφάσεων που ελήφθησαν

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

Στην Καλλιθέα σήμερα 20/1/2023 δημοσιεύονται τα θέματα που συζητήθηκαν στην 1η τακτική δια ζώσης (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19/1/2023 και οι αντίστοιχοι αριθμοί αποφάσεων που ελήφθησαν, όπως παρακάτω:

1. Απόφαση 1: Απόψεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας σχετικά με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών στα διοικητικά όρια του Δήμου μας.

2. Απόφαση 2: Ορισμός δύο (2) δημοτικών συμβούλων μελών στην Εκτιμητική Επιτροπή – Καταλληλότητας του Δήμου.

3. Απόφαση 3: Έγκριση μεταβίβασης άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 149, από τον αποβιώσαντα δικαιούχο Μ. Φ. στη σύζυγο αυτού κ. T.S.

4. Απόφαση 4: α. Άσκηση συγκοινωνιακού έργου για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Καλλιθέας. β. Έγκριση Συγκοινωνιακής Μελέτης και Μελέτης Βιωσιμότητας της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

5. Απόφαση 5: Τροποποίηση της με αρ. 216/2022 απόφασης Δ.Σ. για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. «Γιάννης Γάλλος».

6. Απόφαση 6: Έγκριση της με αρ. 61/2022 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

7. Αποσύρεται: Έγκριση ψηφιακού οργανογράμματος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

8. Απόφαση 7: Εισήγηση καθορισμού Κ.Α.Ε. προϋπολογισμού δεκτικών έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής για το οικονομικό έτος 2023.

9. Απόφαση 8: Καθορισμός εξόδων κηδείας.

10. Απόφαση 9: Επικαιροποίηση της αρ. 77/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω αλλαγής οχήματος.

11. Απόφαση 10: Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για στέγαση δεύτερου παραρτήματος Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου.

12. Απόφαση 11: Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ακινήτου (διαμερίσματος-1ου ορόφου) επί της οδού Σ. αρ. 102 στην Καλλιθέα, σε οικονομικά αδύνατη οικογένεια.

13. Απόφαση 12: Έγκριση μίσθωσης ακινήτων για στέγαση υπηρεσιών του Δήμου Καλλιθέας.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ευσταθίου Κωνσταντίνος