Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει δια ζώσης – (στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), την Τρίτη 8/8/2023 & ώρα 09:30

Καλλιθέα 8/8/2023
Αρ. πρωτ. 37062

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 23η

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την Τρίτη 8/8/2023 και ώρα 09:30 σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει δια ζώσης – (στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), για να λάβουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως διαμορφώθηκε με το άρθρο 102 του Ν. 4876/2021.

1. Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «Δημιουργία υλικού και εφαρμογή προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ορθή εφαρμογή του συστήματος χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων στο Δήμο Καλλιθέας (καφέ κάδοι)»

2. Έγκριση της τεκμηρίωσης σκοπιμότητας υποδιαίρεσης ή μη της σύμβασης σε τμήματα, της Τεχνικής Περιγραφής και του ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «Δημιουργία υλικού και εφαρμογή προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ορθή εφαρμογή του συστήματος χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων στο Δήμο Καλλιθέας (καφέ κάδοι)»

Η πρόσκληση είναι κατεπείγουσα γιατί το εν λόγω έργο πρέπει να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αφού στοχεύει στην ευρεία ενημέρωση του κοινού για την επίτευξη υψηλών ποσοστών διαχωρισμού των βιοαποβλήτων προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση σημαντικών οικονομικών πόρων από την πληρωμή του θεσμοθετημένου τέλους ταφής (Για το έτος 2023 υπολογίζεται περίπου 800.000 ευρώ για το Δήμο Καλλιθέας)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ