Επαναληπτικός Ανοικτός Ηλεκτρονικός άνω των ορίων Διαγωνισμός, των άγονων ΟΜΑΔΩΝ 3, 4 & 5 της αρχικής διαδικασίας με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ METAΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Καλλιθέα 18/07/2023
Αριθ. Πρωτ : 33814

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Καλλιθέας (ΕL NUTS304) σε Επαναληπτικό Ανοικτό Ηλεκτρονικό άνω των ορίων Διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 254.200,00 € η ανάδειξη αναδόχου/ων των άγονων ΟΜΑΔΩΝ 3, 4 και 5 της αρχικής διαδικασίας με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ METAΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» για τις εργασίες συντήρησης και επισκευής (συμπεριλαμβανομένων και των αναγκαίων ανταλλακτικών) σε εξωτερικά συνεργεία για το έτος 2023,2024 και μέρους 2025 (& ως τη λήξη του χρονικού ορίου 24 μηνών) των μεταφορικών μέσων, των μηχανημάτων έργων, δίκυκλων, τρίκυκλων, επιβατηγών και ημιφορτηγών καθώς και της προμήθειας αναλωσίμων ανταλλακτικών για το στόλο οχημάτων του Δήμου Καλλιθέας με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής η οποία θα δοθεί ως εξής:
Έμμεσα με ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) για τις ομάδες 3, 4 & 5 (ανά ομάδα προσφοράς).
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από κανονική προθεσμία τριάντα (30) ημερών, από την ημερομηνία αποστολής της δημοσίευσης περίληψης (Αριθμός εσωτερικής αναφοράς 23-443139-001 στο έντυπο Ευρωπαϊκών δημοσίων συμβάσεων προς δημοσίευση, E-NOTICES_KALLITHEA) στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 18 / 07 /2023 και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 14 / 08 /2023 και ώρα 15:00 μ.μ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά ως η διακήρυξη ορίζει .
Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβληθούν προσφορές για ένα ή περισσότερα ή και όλα τα τμήματα, ομάδες. Οι προσφορές, επί ποινή αποκλεισμού, θα περιλαμβάνουν το σύνολο των ειδών κάθε τμήματος του ενδεικτικού προϋπολογισμού.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν: Υποψήφιοι ή προσφέροντες και, σε περίπτωση ενώσεων, τα μέλη αυτών μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά Πρόσωπα , όπως αναλυτικά περιγράφονται στην διακήρυξη.
Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ανά τμήμα συμμετοχής. Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς.
Δεν γίνονται δεκτές αντιπροσφορές και εναλλακτικές προσφορές. είναι εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες προσμετρούμενος από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών για το διαγωνισμό. Καμία αλλαγή δεν δύναται να γίνει λόγω αλλαγής της ισοτιμίας προς τα ξένα νομίσματα. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο των εκατόν ογδόντα (180) ημερών, απορρίπτεται ως απαράδεκτη (άρθρο 97 παρ 1 του Ν.4412/16).
Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, ΚΗΜΔΗΣ και ΕΣΗΔΗΣ. Περισσότερες πληροφορίες: και στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση στο διαδίκτυο (URL) http://www.kallithea.gr και στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr

Συνημμένα:

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ