Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και με τηλεδιάσκεψη (εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για συμμετοχή όλων των μελών δια ζώσης) την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 & ώρα 19:30

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ               Καλλιθέα 21/1/2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                 Αρ. Πρωτ. 3361
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Δημοτικό Συμβούλιο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Λαμβάνοντας υπόψη:

  1. Το άρθρο 67 του Ν. 4830/2021 (ΦΕΚ 169/Α’/18-9-2021).
  2. Τη με αρ. 70 ΕΓΚΥΚΛΙΟ/30-12-2021 (ΑΔΑ: ΨΤΔΠ46ΜΤΛ6-ΩΒΘ) του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και με τηλεδιάσκεψη (εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για συμμετοχή όλων των μελών δια ζώσης) την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:30, βάσει του άρθ. 74 του Ν. 4555/2018 και του άρθρου 9 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑTA Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Συζήτηση επί του θέματος «Παραίτηση του Δήμου από την Αίτηση Αναίρεσης στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη υπόθεση της συνταξιούχου υπαλλήλου του Δήμου μας Φ. Ε.

2. Λήψη απόφασης για την βράβευση τριών (3) υπαλλήλων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και την απονομή τιμητικής πλακέτας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

3. Έξοδα παράστασης Προέδρου, Αντιπροέδρου και αποζημίωση μελών του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» για το έτος 2021.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

4. Έγκριση της με αρ. 65/2021 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

5. Έγκριση της αρ. 94/2021 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

6. Εισήγηση καθορισμού Κ.Α.Ε. προϋπολογισμού δεκτικών έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής για το οικονομικό έτος 2022.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

7. Καθορισμός εξόδων κηδείας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

8. 1) Έγκριση συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλλιθέας και του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού για την υλοποίηση των δράσεων που προβλέπονται στην προγραμματική συμφωνία μεταξύ ΙΥΠ και της UNISEF στην Ελλάδα με τίτλο «Child Quarantee: transforming institutional care and enhancing alternative and community based care for children in Greece” (Μετάβαση από την ιδρυματική φροντίδα σε επίπεδο τοπικής κοινότητας-Υποστήριξη των ενοίκων μέσα από ατομικά θεραπευτικά πλάνα-πρωτογενής και δευτερογενής πρόληψη ιδρυματοποίησης παιδιών σε κίνδυνο».
2) Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Καλλιθέας για την υπογραφή του συμφώνου.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

9. 1) Έγκριση της συγκρότησης Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Καλλιθέας, σύμφωνα με την παρ. 1 του αρ. 79 του ν. 4555/2018, ως προς τον ορισμό Δημοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν σε αυτό καθώς και τον ορισμό Προέδρου του Συμβουλίου.
2) Έγκριση του ορισμού των εκπροσώπων αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στην παρ. 2 του αρ. 79 του ν. 4555/2018 με νεότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
3) Έγκριση του Κανονισμού του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑTA Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

10. Επιλογή τρόπου κατασκευής έργων 2022.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

11. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης επί της οδού Καλαφάτη 5.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

12. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Σοφοκλέους 115.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

13. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Σόλωνος 76.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

14. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Δοϊράνης 95-99.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

15. Ορισμός δύο Δημ. Συμβούλων μελών στην Εκτιμητική Επιτροπή εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

16. Κοπή υψηλών και επικίνδυνων δένδρων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

17. Ορισμός Εκπροσώπου του Δήμου Καλλιθέας και δύο μελών υποδεικνυόμενων από τον ίδιο, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης, της ενταγμένης πράξης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Καλλιθέας».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΓΡ. ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

18. Περί αποδοχής προτάσεων διαγραφής ή μείωσης βεβαιωθέντων ποσών κατά περίπτωση προσφυγής της Συμβιβαστικής Επιτροπής Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

 

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ευσταθίου Κωνσταντίνος