Τα θέματα που συζητήθηκαν στην 45η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 29/11/2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π ε ρ ί λ η ψ η

Στην Καλλιθέα σήμερα 30/11/2021 δημοσιεύονται τα θέματα που συζητήθηκαν στην 45η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 29/11/2021 και ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Απόφαση Νο 553 : Αποδοχή συζήτησης του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος, ως κατεπείγον.

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Απόφαση Νο 554: Έγκριση του από 29/11/2021 πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και κατακύρωση αποτελέσματος πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (κοινόχρηστου χώρου) στο Ο.Τ. 124 στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων στην Καλλιθέα για την προσωρινή εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιχνιδιών κατά τη διάρκεια Χριστουγέννων 2021 – Πρωτοχρονιάς 2022

ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Απόφαση Νο 555: Εξειδίκευση πίστωσης για την αγορά φυσικού δένδρου

Απόφαση Νο 556: Εξειδίκευση πίστωσης για χριστουγεννιάτικο δρώμενο

Απόφαση Νο 557: Εξειδίκευση πίστωσης για αντικατάσταση της ταπετσαρίας καθισμάτων κοινού του Δημοτικού Κέντρου Υγείας.

Απόφαση Νο 558: Εξέταση 1ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για τη διεξαγωγή της ανοικτής (κάτω των ορίων) διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη μειοδότη της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Ειδών Ατομικής Προστασίας»

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την διεξαγωγή της ανοικτής (άνω των ορίων) διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Δ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1. ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & 2. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ (ΔσΠ) ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ»

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ: Έγκριση της τεχνικής έκθεσης, των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ανοικτού (άνω των ορίων) διαγωνισμού για την προμήθεια «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Δ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1. ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & 2. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ (ΔσΠ) ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ»

Απόφαση Νο 559: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την διεξαγωγή της ανοικτής (κάτω των ορίων) διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «Προμήθεια Ελαστικών και Αναλωσίμων»

Απόφαση Νο 560: Έγκριση της τεχνικής έκθεσης, των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ανοικτού (κάτω των ορίων) διαγωνισμού για την «Προμήθεια Ελαστικών και Αναλωσίμων»

Απόφαση Νο 561: Σύνταξη κατάστασης απόρων κατοίκων δικαιούχων καταβολής χρηματικών βοηθημάτων και εξειδίκευση πιστώσεων

Απόφαση Νο 562: Έγκριση έκδοσης ΧΕΠ και ορισμός υπολόγου για πληρωμή των τελών κυκλοφορίας επιβατικών οχημάτων, φορτηγών, δικύκλων και τρικύκλων του 2022

Απόφαση Νο 563: Έγκριση 7ης μερικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων 2021 του Ν.Π.Δ.Δ. «Γιάννης Γάλλος»

Απόφαση Νο 564: Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης, προϋπολογισμού και στοχοθεσίας της ΔΗΚΕΚ, έτους 2022

Απόφαση Νο 565: Έγκριση εισηγητικής έκθεσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας «ΔΗ.Κ.Ε.Κ.» με την οποία τεκμηριώνονται τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το δημοτικό προϋπολογισμό

Απόφαση Νο 566: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ 2018»

Απόφαση Νο 567: Χρονική παράταση της από 26-7-2021 σύμβασης ως προς το σκέλος Β μεταξύ Δήμου Καλλιθέας και αναδόχου «Ν.ΜΠΟΧΩΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. FREE TRAVEL- ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Απόφαση Νο 568: Αποδοχή εσόδου από την Δ΄ Κατανομή έτους 2021 από τους Κ.Α.Π. προς κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δ. Καλλιθέας

Απόφαση Νο 569: Αποδοχή εσόδου από την ΙΑ΄ Συμπληρωματική κατανομή (μηνός Νοεμβρίου) έτους 2021 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών ή/και την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων

Απόφαση Νο 570: Αποδοχή εσόδου από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη δαπανών διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση, μέσω των Σχολικών Επιτροπών

Απόφαση Νο 571: Εξειδίκευση πιστώσεων για συναυλίες

Απόφαση Νο 572: Διαγραφές από χρηματικούς καταλόγους

Απόφαση Νο 573: Έγκριση του τεύχους περιγραφής παρεχόμενης υπηρεσίας . του ενδεικτικού προϋπολογισμού & κατάρτιση όρων διακήρυξης για την ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΟΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Β,Γ,Δ του αρχικού διαγωνισμού «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ»

Απόφαση Νο 574: Ένταξη της Πράξης « Ανάπτυξη ικανοτήτων εργαζομένων Δ. Καλλιθέας για καλύτερη παροχή δημοσίων υπηρεσιών στο πρόγραμμα ΕΟΧ-ΕΕΑ Grants»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ