Τα θέματα που συζητήθηκαν στην 27η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 27/07/2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π ε ρ ί λ η ψ η

Στην Καλλιθέα σήμερα 28/07/2021 δημοσιεύονται τα θέματα που συζητήθηκαν στην 27η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 27/07/2021 και ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Απόφαση Νο 337: 5η μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων οικ. έτους 2021

Απόφαση Νο 338: Εξειδίκευση πίστωσης για προμήθεια & εργασία για τις ανάγκες των Τεχνικών Υπηρεσιών (αποκατάσταση λειτουργίας αντλίας ακαθάρτων Δημοτολογίου)

Απόφαση Νο 339: Εξειδίκευση πίστωσης για προμήθεια & εργασία για τις ανάγκες των Τεχνικών Υπηρεσιών (έλεγχος- πιστοποίηση του αεροφυλακίου)

Απόφαση Νο 340: Εξειδίκευση πίστωσης για εργασία για τις ανάγκες των Τεχνικών Υπηρεσιών

Απόφαση Νο 341: Εξειδίκευση πιστώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού Παιδείας και Νέας Γενιάς

Απόφαση Νο 342: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την διεξαγωγή της ανοικτής (κάτω των ορίων) διαγωνιστικής διαδικασίας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

Απόφαση Νο 343: Έγκριση της Τεχνικής Έκθεσης, των Τεχνικών Προδιαγραφών και του Ενδεικτικού Προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης του ανοικτού (κάτω των ορίων) διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

Απόφαση Νο 344: Έγκριση 1ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και των Ν. Προσώπων του Δήμου: α) Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”, β) Σχ. Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Καλλιθέας γ) Σχ.Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Καλλιθέας και δ) ΔΗ. Κ. Ε. Κ.»

Απόφαση Νο 345: Έγκριση 1ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης «Τεχνικές Μελέτες Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Καλλιθέας»

Απόφαση Νο 346: Τροποποίηση σύμβασης (αντικατάσταση προσφερόμενων οθονών) για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΘΟΝΩΝ»

Απόφαση Νο 347: Έγκριση 4ης μερικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων 2021 του Ν.Π.Δ.Δ. «Γιάννης Γάλλος»

Απόφαση Νο 348: Υποβολή μηνιαίου απολογισμού εσόδων και εξόδων Ιουνίου 2021

Απόφαση Νο 349: Έγκριση απολογιστικών στοιχείων β΄ τριμήνου προϋπολογισμού έτους 2021

Απόφαση Νο 350: Αποδοχή της χρηματοδότησης από την 4η, 5η και 6η μηνιαία κατανομή έτους 2021 του Υπ.ΕΣ. στο Δ. Καλλιθέας για την κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του

Απόφαση Νο 351: Σύνταξη κατάστασης απόρων κατοίκων δικαιούχων καταβολής χρηματικών βοηθημάτων και εξειδίκευση πιστώσεων

Απόφαση Νο 352: Περί μισθώματος ενοικίασης αιθουσών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου

Απόφαση Νο 353: Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για πληρωμή ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΕΩΣ 15/02/2022 4 ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ