Τα θέματα που συζητήθηκαν στην 15η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 20/04/2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π ε ρ ί λ η ψ η

Στην Καλλιθέα σήμερα 21/4/2021 δημοσιεύονται τα θέματα που συζητήθηκαν στην 15η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 20/04/2021 και ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Απόφαση Νο 168: Έγκριση 2ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ»

Απόφαση Νο 169: Έγκριση 3ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη στην «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 24 ΜΗΝΩΝ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2021 – 2022) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. Π. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ¨ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ¨»

Απόφαση Νο 170: Έγκριση του από 30/03/2021πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη στην «Προμήθεια εξυπηρετητών και εξοπλισμού τους για την αναβάθμιση των μηχανογραφικών υποδομών ΣΑΤΑ»

Απόφαση Νο 171: Έγκριση διαχειριστικού απολογισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το Α΄ και Β΄ εξάμηνο του έτους 2020

Απόφαση Νο 172: Διαγραφή οφειλής από χρηματικούς καταλόγους λόγω χρεώσεων εκ παραδρομής

Απόφαση Νο 173: Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους

Απόφαση Νο 174: Άσκηση έφεσης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας κατά της υπ’ αριθμ. 33/2020 Απόφασης του Ειρηνοδικείου Καλλιθέας (Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών – Εργατικών)

Απόφαση Νο 175: Λήψη απόφασης για α) την μεταβολή του σκοπού του κληροδοτήματος Κων. Μαντζαγριωτάκη που κατέστη ανέφικτος λόγω μεταβολής των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών και β) την κατάθεση σχετικής αίτησης στο Εφετείο Αθηνών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ