Προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                    Καλλιθέα  14/06/2016
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ                             Aριθ. Πρωτ:  32773

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Περιβάλλοντος
ΤΜΗΜΑ     : Μελετών Πρασίνου
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Ματζαγριωτάκη 76
ΑΡΜΟΔΙΟΣ: Γεώργιος Ρυμενίδης
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 213.2070.454
FAX    : 210.9572715
ΕΜAIL: g.rimenidis@kallithea.gr

 

Ο Δήμος Καλλιθέας  προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού  83.831,07 € με ΦΠΑ με σφραγισμένες προσφορές  και με κριτήριο κατακύρωσης τη  χαμηλότερη τιμή επί του συνόλου των ομάδων για  την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ».
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών  στη Διαδικτυακή πύληwww.promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ  ορίζεται η  22/06/2016. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στο σύστημα  ορίζεται η11/07/2016 και ώρα 15:00.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά σε 4 εργάσιμες ημέρες, μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι την 15/07/2016 από το αρμόδιο όργανο, ήτοι επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
Για τη προμήθεια δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται:
α. Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής, β. Οι συνεταιρισμοί, γ. Οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, οι οποίες έχουν ως αντικείμενο εργασιών την εμπορία και διακίνηση των υπό προμήθεια προϊόντων κατά περίπτωση και δ. Κοινοπραξίες προμηθευτών.
Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το (δύο) 2 επί τοις % της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α.
Υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές. Το χρονικό διάστημα ισχύος της προσφοράς είναι 90 ημερολογιακές ημέρες, προσμετρούμενο από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών του διαγωνισμού.
Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf), στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, του ΕΣΗΔΗΣ. Eπίσης θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη Συγγραφή Υποχρεώσεων και τα λοιπά τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr.

Η Απόφαση της Οικ.Επιτροπής & η Διακήρυξη ΕΔΩ

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΜΜ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ