Το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Π.Α.Α. “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”» του Δήμου Καλλιθέας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”» του Δήμου Καλλιθέας, επαναπροκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου/αναδόχων για την προμήθεια γραφικής ύλης, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του οργανισμού, συνολικού προϋπολογισμού ποσού ύψους 30.000,00 ευρώ.
Το ανωτέρω ποσό θα κατανεμηθεί ως ακολούθως:
1. Προμήθεια γραφικής ύλης 10.000,00 ευρώ
2. Προμήθεια πολλαπλών εκτυπώσεων 10.000,00 ευρώ
3. Προμήθεια μελανιών και toner 10.000,00 ευρώ
Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι την Δευτέρα 9-11-2015 και ώρα 9.30 π.μ. έως 10:00 π.μ., (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”» στις Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας, (Κτίριο Α230 πρώην Ολυμπιακά ακίνητα γηπέδου Beach Volley), Τ.Θ. 78 514, Τ.Κ. 176 02.
Η κατακύρωση μπορεί να γίνει σε διαφορετικούς αναδόχους, πάντα με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά ομάδα.
Η παρούσα περίληψη διακήρυξης, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr
Η εγγύηση συμμετοχής ανέρχεται στο 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν μόνο σε επιμέρους ενότητα θα προσκομίσουν και το ανάλογο ποσό εγγυητικής επιστολής συμμετοχής. Υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές.
Η παράδοση θα γίνεται τμηματικά. Το χρονικό διάστημα της δέσμευσης από την προσφορά είναι μέχρι την ολοκλήρωση της τμηματικής παράδοσης από την ημέρα του διαγωνισμού. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές. Η χρηματοδότηση είναι από ιδίους πόρους και υπάρχουν εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του νπδδ έτους 2015 και συνεχιζόμενο στο 2016.
Η πληρωμή θα γίνεται 100% επί της αξίας του εκδοθησομένου τιμολογίου κατά την τμηματική παραλαβή του προϊόντος.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται από το γραφείο προμηθειών στα γραφεία του Ν.Π., τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 95.65.618 (εσωτ.-4-) κ. Δημήτριος Αυγερινός & κ. Ιωάννα Μελιγκώνη (Τ.Θ. 78 514 T.K. 176 02).

Η απόφαση της Ε.Ε. & η Διακήρυξη ΕΔΩ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ