Τα θέματα που συζητήθηκαν στην 5η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 20/03/2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π ε ρ ί λ η ψ η

Στην Καλλιθέα σήμερα 22/03/2019 δημοσιεύονται τα θέματα που συζητήθηκαν στην 5η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 20/03/2019 και ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Απόφαση Νο 50: Αποδοχή συζήτησης των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων, ως κατεπείγοντα.

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Απόφαση Νο 51: Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για την πληρωμή του ετήσιου τέλους χρήσης ραδιοσυχνοτήτων τηλεμετρίας και τηλεχειρισμού προς την Ε.Ε.Τ.Τ.

Απόφαση Νο 52: Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για την πληρωμή Τελών Λειτουργίας για Σταθμούς Κινητής Υπηρεσίας και Ειδικών Ραδιοδικτύων, προς την Ε.Ε.Τ.Τ.

ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Απόφαση Νο 53: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «Ανακατασκευή του αρδευτι¬κού δικτύου και αντικατάσταση χλοοτάπητα στη νησίδα Ελ. Βενιζέλου από Δημοτικού Σταδίου έως Λ. Ποσειδώνος»

Απόφαση Νο 54: Έγκριση τεχνικής έκθεσης-προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο «Ανακατασκευή του αρδευτι¬κού δικτύου και αντικατάσταση χλοοτάπητα στη νησίδα Ελ. Βενιζέλου από Δημοτικού Σταδίου έως Λ. Ποσειδώνος»

Απόφαση Νο 55: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών και επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων για την διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «Προμήθεια ελαστικών»

Απόφαση Νο 56: Έγκριση τεχνικής έκθεσης-προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την «Προμήθεια ελαστικών»

Απόφαση Νο 57: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων κίνησης-θέρμανσης και λιπαντικών (έτους 2019, συνεχιζόμενου στο 2020) για τις ανάγκες του Δήμου Καλλιθέας και προμήθεια καυσίμων κίνησης – θέρμανσης των Ν.Π.Δ.Δ.»

Απόφαση Νο 58: Έγκριση τεχνικής περιγραφής – προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την «Προμήθεια καυσίμων κίνησης-θέρμανσης και λιπαντικών (έτους 2019, συνεχιζόμενου στο 2020) για τις ανάγκες του Δήμου Καλλιθέας και προμήθεια καυσίμων κίνησης – θέρμανσης των Ν.Π.Δ.Δ.»

Απόφαση Νο 59: Έγκριση 2ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη στην υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων»

Απόφαση Νο 60: Έγκριση 1ου και 2ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης»

Απόφαση Νο 61: Άσκηση ενώπιον του ΣτΕ αίτησης ακύρωσης και αίτησης αναστολής εκτέλεσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και κατά της υπ’ αριθμ. οικ.2/6748/ΔΛΓΚ/19 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, διορισμός δικηγόρου και καθορισμός της αμοιβής του

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ