Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 & ώρα 20:00

Καλλιθέα 26/7/2024
Αρ. Πρωτ. 36886

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Δημοτικό Συμβούλιο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως διαμορφώθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023 και του άρθρου 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

2. Κατάργηση θέσεων περιπτέρων επί των οδών Λυκούργου 221 & Μεγαλουπόλεως και Λαγουμιτζή 10 & Σαριπόλου, με πρώην δικαιούχους εκμετάλλευσης τις Δ. Κ. και Χ. Ε. αντιστοίχως.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΓΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

3. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας των Εργαστηρίων και Ομάδων Ερασιτεχνικής Δημιουργίας του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

4. Συμπλήρωση της με αριθ. 17/23-01-2024 (Α.Δ.Α.: 6ΞΗ3ΩΕΚ-ΔΞΔ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί καθορισμού Κ.Α.Ε. δεκτικών έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής για το οικονομικό έτος 2024.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

5. Περί έγκρισης κτιριολογικού προγράμματος του έργου: «Ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου στο Ο.Τ. 124 του Δήμου Καλλιθέας».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑTA Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

6. Προέγκριση διενέργειας προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου περισυλλογής και εκποίησης του συνόλου των εγκαταλελειμμένων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ο.τ.κ.ζ) που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καλλιθέας με τελικό σκοπό την παράδοσή τους σε εγκεκριμένο σημείο συλλογής κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 23 του π.δ. 116/2004, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

7. Θέσεις τοποθέτησης των ειδικών Μωβ Κάδων ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, υπόδησης και λοιπών υφασμάτινων υλικών.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ

8. Πίνακες κατάταξης για την εισαγωγή βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και στον παιδικό σταθμό.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ ΓΡ. ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

9. Παράταση δωρεάν παραχώρησης χρήσης προσφυγικού ακινήτου επί της οδού Σ. αρ. …, στην Καλλιθέα, σε άπορη-άστεγη οικογένεια του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

10. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης προσφυγικού ακινήτου επί των οδών Α. αρ. … & Π. αρ. …, στην Καλλιθέα, σε άπορη-άστεγη δημότισσα του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΓΡ. ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

11. Περί αποδοχής προτάσεων διαγραφής ή μείωσης βεβαιωθέντων ποσών κατά περίπτωση προσφυγής της Συμβιβαστικής Επιτροπής Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Μπουκουβάλας Βασίλειος