Ψηφίζουμε για την Εικονική Επιχείρηση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. και του 5ου ΓΕΛ Καλλιθέας

Μαθητές από δύο σχολεία της Καλλιθέας, του Ε.Ε.Ε.ΕΚ και του 5ου ΓΕΛ Καλλιθέας συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση»* του «Public Choice Award» δημιουργώντας την εικονική επιχείρηση «sNAkDeli».

Με απλά βήματα ψηφίζουμε ΟΛΟΙ στο διαγωνισμό. Συμμετέχουμε προκειμένου τα παιδιά μας να διεκδικήσουν με αξιώσεις το βραβείο «Public Choice Awar».

Παρακολουθήστε το βίντεο της επιχείρησής μας εδώ:

Στηρίξτε τα παιδιά μας με την ψήφο σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Μπείτε στην ιστοσελίδα: https://jagreece.org/promovoting/vote-2024/
  2. Πατήστε το κουμπί «Συνέχεια στην ψηφοφορία»
  3. Επιλέξτε την εικονική μας επιχείρηση «sNAkDeli» πατώντας τον μικρό κύκλο κάτω αριστερά στην εικόνα της επιχείρησής μας.
  4. Τέλος, κάτω δεξιά στην σελίδα επιλέξτε το κουμπί «ΨΗΦΙΣΤΕ».

*H Εικονική Επιχείρηση αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στην αρχή της «εκμάθησης μέσα από την πράξη» και απευθύνεται σε μαθητές/τριες ηλικίας 15-21 ετών (Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου). Υλοποιείται δωρεάν από το Junior Achievement Greece σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα και όλους τους τύπους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικά Σχολεία, ΕΠΑ.Λ., Ειδικής Αγωγής, Πειραματικά). Βασίζεται στο διεθνές πρόγραμμα «Company Program» που υλοποιείται σε 117 χώρες, και θεσπίστηκε από το Junior Achievement Worldwide, τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό σε θέματα επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την Έγκριση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., Αριθμ. Πρωτ. : Φ15/131706/Δ2