Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Φορνέζη 2 στον 4ο όροφο, την Τετάρτη 27 Μαρτίου ώρα 19:00

Αρ.Πρωτ.59
22-03-2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Φορνέζη 2 στον 4ο όροφο, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 19:00 μ.μ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση δαπάνης, ανάθεση και υπογραφή σύμβασης, προμήθειας ατομικών συσκευασμένων μπισκότων για το τμήμα του κυλικείου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας για το έτος 2024 με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην Εταιρεία «ΠΙΕΤΡΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε.».

2. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας αλκοολούχου ποτού (τύπου κονιάκ), για το τμήμα του κυλικείου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

3. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας μαρμάρων, για το τμήμα του μαρμαράδικου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

4. Αίτηση της εταιρείας για ένταξη δύο (2) ατόμων στο ειδικό πρόγραμμα της Δ.ΥΠ.Α, ενίσχυσης εργοδοτών , για την πρόσληψη 2.000 ανέργων με αναπηρία.

5. Αίτηση της εταιρείας για ένταξη ενός (1) ατόμου στο πρόγραμμα της Δ.ΥΠ.Α επιχορήγησης για απασχόληση ανέργων ηλικίας 55 ετών και άνω.

 

Με εκτίμηση

Φωτόπουλος Ανέστης