Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 από 12:30 έως 14:00

Καλλιθέα 13/12/2023
Αρ. Πρωτ. 60108

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Δημοτικό Συμβούλιο

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση dhm.sym@kallithea.gr) την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 από 12:30 έως 14:00 βάσει του άρθ. 74 του Ν. 4555/2018 και του άρθρου 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. 10η μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

2. Κατανομή επιχορήγησης Δ’ Δόσης έτους 2023, στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ευσταθίου Κωνσταντίνος

 

Το κατεπείγον της πρόσκλησης οφείλεται:

  1. Ότι το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί καθώς περιλαμβάνει κωδικούς μισθοδοσίας για αμοιβή συναδέλφων, αρχικώς ωφελούμενων προγράμματος του ΟΑΕΔ, που παραμένουν στην Υπηρεσία με προσωρινές διαταγές.
  2. Ότι θα πρέπει το ποσό να αποδοθεί στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη δαπάνης της υλοποίησης του θεσμού του σχολικού τροχονόμου για το Δ’ τρίμηνο 2023, καθώς επίσης και την παρακράτηση ποσού από το Δήμο για την κάλυψη των δαπανών των μέσων ατομικής προστασίας και την χορήγηση γάλακτος στο προσωπικό καθαριότητας με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.