Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 156 στον 3ο όροφο, την Πέμπτη 13 Ιουλίου ώρα 18:00

Αρ.Πρωτ.260
07-07-2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 156 στον 3ο όροφο, την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 18:00 μ.μ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση δαπάνης, ανάθεση και υπογραφή σύμβασης, προμήθειας καφέ για τον χώρο του κυλικείου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην Εταιρεία «ΔΡΙΤΣΑΣ Ι.Γ. & ΣΙΑ ΕΕΒΕ».

2. Έγκριση δαπάνης, ανάθεση και υπογραφή σύμβασης, προμήθειας δίσκων μνημοσύνων για τον χώρο του κυλικείου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην Εταιρεία «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΔΕΤΣΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ».

3. Έγκριση δαπάνης, ανάθεση και υπογραφή σύμβασης, προμήθειας γραφικών τεχνών-εκτυπώσεων για τον χώρο του κυλικείου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην Εταιρεία «STAMPA ΣΟΥΛΟΣ ΟΕ».

4. Έγκριση δαπάνης, ανάθεση και υπογραφή σύμβασης, προμήθειας ειδών μνημείων για τον χώρο του εκθετηρίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην Εταιρεία «Θ. ΒΡΟΧΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.».

 

Με εκτίμηση
Καλογερόπουλος Αναστάσιος