Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 156 στον 3ο όροφο, την Τετάρτη 28 Ιουνίου & ώρα 18:00

Αρ. Πρωτ. 242
23-06-2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 156 στον 3ο όροφο, την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 18:00 μ.μ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας καφέ για το τμήμα του κυλικείου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

2. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας δίσκων μνημοσύνων για το τμήμα του κυλικείου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

3. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας γραφικών τεχνών- εκτυπώσεων για το τμήμα του κυλικείου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

4. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας ειδών μνημείων για το τμήμα του μαρμαράδικου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

 

Με εκτίμηση

Καλογερόπουλος Αναστάσιος