Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας καλύφθηκαν πλήρως οι ανάγκες των τραυματιών του δυστυχήματος

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας καλύφθηκαν πλήρως οι ανάγκες των τραυματιών του δυστυχήματος, αναπληρώνοντας παράλληλα τα αποθέματα αίματος. Ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αιμοδοσία μας την Πέμπτη 9/3.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δεκάδες εθελοντές αιμοδότες που έσπευσαν να προσφέρουν στα Δημοτικά μας Ιατρεία, αποτελώντας ένα φως ελπίδας μέσα στη θλίψη που προκάλεσε η τραγωδία στα Τέμπη.

Έχοντας πάντα υπόψη ότι η διάρκεια ζωής του αίματος είναι 35-42 μέρες και ότι οι ανάγκες για αίμα είναι σταθερές και ενδεχομένως να αυξηθούν ενόψει του Πάσχα, προτρέπουμε τους εθελοντές μας να ανανεώσουν το ραντεβού τους για αιμοδοσία αμέσως μετά το Πάσχα, στις 26 και 27 Απριλίου , κάτι που θα συμβάλλει στην ισορροπία των αποθεμάτων αίματος.

Ευχαριστούμε το Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ όπως και το Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας να συμβάλλουν στην άμεση συλλογή και αποστολή μονάδων αίματος, απαλύνοντας όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό τον πόνο των συνανθρώπων μας