Στο προσεχές διάστημα αναμένεται η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων Γ΄ κύκλου επιλογής ωφελουμένων για το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης & Πιστοποίησης Ανέργων με επίδομα έως 1850,00 €.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις για την Βελτίωση της Απασχολησιμότητας» με κωδικό ΟΠΣ 5055289, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου των υποβαλλόμενων αιτήσεων και των δικαιολογητικών τους, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ωφελουμένων Γ΄ κύκλου.

Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις είχαν πλήρη δικαιολογητικά χαρακτηρίστηκαν ως επιτυχόντες ή επιλαχόντες, ενώ όσοι είχαν λανθασμένα ή ελλιπή δικαιολογητικά χαρακτηρίστηκαν απορριφθέντες.

Κάθε υποψήφιος ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της αίτησής του στο πλαίσιο του Γ΄ κύκλου υποβολής αιτήσεων, από το site του έργου στην https://sydna.apopsi.gr/ στην κατηγορία τα «Νέα».

Σημειώνουμε ότι λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού των ωφελούμενων στο αμέσως προσεχές διάστημα θα δοθεί η δυνατότητα για υποβολή νέων αιτήσεων από ενδιαφερόμενους, μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο site του έργου.

Στο πλαίσιο των νέων αιτήσεων θα δοθεί η δυνατότητα στους απορριφθέντες να διορθώσουν και να επανυποβάλουν την αίτησή τους.