Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου & ώρα 18:00

Αρ.Πρωτ.519
05-12-2022

Προς: Τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ.. Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου αρ.156 στον 3ο όροφο. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση δαπάνης, ανάθεση και υπογραφή σύμβασης, προμήθειας οικοδομικών υλικών για τον χώρο του μαρμαράδικου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην Εταιρεία «ΚΡΙΘΑΡΗΣ ΑΕΒΤΕ».

2. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας αλκοολούχου ποτού (τύπου κονιάκ) για το τμήμα του κυλικείου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

3. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας ατομικών συσκευασμένων μπισκότων για το τμήμα του κυλικείου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

4. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας μαρμάρων για το τμήμα του μαρμαράδικου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

5. Ενημέρωση Προέδρου για τον δημοτικό χώρο που μισθώνει η Δ.Α.Ε.Κ. στην Πλατεία Δαβάκη επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Με εκτίμηση
Καλογερόπουλος Αναστάσιος