Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 18:00

 

Αρ.Πρωτ.495
14-11-2022

Προς: Τα μέλη του ΔΣ της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 18:00 μ.μ.. Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου αρ.156 στον 3ο όροφο. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση δαπάνης, ανάθεση και υπογραφή σύμβασης, προμήθειας οστεοκιβωτίων για τον χώρο του εκθετηρίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην Εταιρεία «ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΗΜΠΑΜΠΟΥΔΗΣ».

2. Έγκριση δαπάνης, ανάθεση και υπογραφή σύμβασης προμήθειας καθαριστικών ειδών για τους χώρους ευθύνης της εταιρείας (Έδρα, Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας) με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην Εταιρεία «LIVA CASA ΛΥΒΑΣ ΧΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ».

3. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας οικοδομικών υλικών για το τμήμα του μαρμαράδικου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

4. Απόφαση για παράταση σύμβασης μεταξύ της Δ.Α.Ε.Κ. και της Ανδριανής Αλεξίου, μισθώτριας του κοινόχρηστου δημοτικού χώρου, μετά της ειδικής επ’ αυτού κατασκευής (ξύλινο κιόσκι), επιφανείας 4,2τμ. που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας και έμπροσθεν του κυλικείου.

5. Προϋπολογισμός της Δ.Α.Ε.Κ. έτους 2023.

Με εκτίμηση
Καλογερόπουλος Αναστάσιος