Τριήμερο Ενημερωτικό Σεμινάριο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Πανεπιστήμια & Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 Ώρα 16:00-20:00
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 Ώρα 16:00-20:00
& Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 Ώρα 16:00-19.00

Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού την Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16:00.

Παρουσιάζουμε στους μαθητές των σχολείων της πόλης μας, τις επιλογές των τμημάτων και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που θα έχουν στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις. Επίσης θα δοθούν πληροφορίες για το νέο σύστημα των Πανελλήνιων εξετάσεων, τις επιλογές που έχουν στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου. Παράλληλα, ανακοινώνουμε τη δωρεάν παροχή Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε όποιον μαθητή το επιθυμεί και οδηγίες για τη διεξαγωγή του με παροχή κωδικού από τον Διευθυντή του εκάστοτε σχολείου.

Η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία, όχι μόνο για τα παιδιά του λυκείου, αλλά και για τα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου και τους γονείς τους, ώστε να ενημερωθούν και να λύσουν ενδεχόμενες απορίες τους.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Μαντζαγριωτάκη 76, 2ο Υπόγειο. Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής παιδιών από όλη την Ελλάδα μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, ο σύνδεσμος της οποίας θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου, μέσω Webex πατώντας στο παρακάτω link: