«Δήμος Καλλιθέας – Δράσεις Στέγαση & Εργασία για τους Αστέγους»

Ο Δήμος Καλλιθέας (δικαιούχος φορέας) και η Α.μ.Κ.Ε “ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ” (διαχειριστής φορέας) υλοποιούν το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους» που χρηματοδοτείται από πόρους του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο των Δράσεων Στέγασης και Κοινωνικής Φροντίδας για τους Αστέγους.
Η ονομασία του συγκεκριμένου έργου είναι: «Δήμος Καλλιθέας – Δράσεις Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους».
Βασικός στόχος του Σχεδίου είναι η μείωση του φαινομένου της έλλειψης στέγης στον Δήμο Καλλιθέας με στόχο την άμεση μετάβαση των αστέγων σε αυτόνομες μορφές διαβίωσης μέσω της παροχής υπηρεσιών στέγασης και κοινωνικής φροντίδας, καθώς και της κινητοποίησης των ωφελούμενων του προγράμματος για την επανένταξη τους στον κοινωνικό ιστό μέσω της παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής και εύρεσης εργασίας.
Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 6/04/2022 μέχρι και τις 14/04/2022 στη Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Καλλιθέας η οποία στεγάζεται στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας Καλλιθέας, επί της οδού Ανδρομάχης 100 και ώρες 09:00 με 14:00.
Οι Δικαιούχοι του προγράμματος θα πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους που διαμένουν και εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται για τυχόν συμπληρωματικές πληροφορίες στο 210-9532712 (Κοινωνική Υπηρεσία) και να παραλαμβάνει την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη Κοινωνική Υπηρεσία (Δημοτικό Κέντρο Υγείας, Ανδρομάχης 100, Καλλιθέα)
Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, η αίτηση διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων: 6/04/2022
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 14/04/2022