Διαχειριστικός απολογισμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το Α’ & Β’ εξάμηνο του έτους 2021

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλλιθέας λειτουργεί από τις 6/9/2017 σε συνεργασία της ΑμΚΕ «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» και του Δήμου Καλλιθέας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020 με τίτλο «ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» ΥΠΟΕΡΓΟ 1 «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» με κωδ. ΟΠΣ 5001284.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

Μετά την υποβολή σχετικών δικαιολογητικών η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία με τη «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ», ενέταξε στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συνολικά 755 οικογένειες (μητρώο) για μηνιαία διανομή.
Παράλληλα εξυπηρετήθηκαν με έκτακτο πακέτο βοήθειας και οικογένειες που δεν ήταν εγγεγραμμένες (είτε δεν γνώριζαν και δεν προσήλθαν για εγγραφή, είτε προσήλθαν μετά τη λήξη των εγγραφών) καθώς και άστεγοι.
Ο αριθμός των έκτακτων πακέτων που δόθηκαν για το διάστημα Ιανουάριος – Ιούλιος 2020 ανέρχεται σε 220.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Μετά την υποβολή σχετικών δικαιολογητικών η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία με τη «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ», ενέταξε στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συνολικά 656 οικογένειες (μητρώο) για μηνιαία διανομή.
Παράλληλα εξυπηρετήθηκαν με έκτακτο πακέτο βοήθειας και οικογένειες που δεν ήταν εγγεγραμμένες ( είτε δεν γνώριζαν και δεν προσήλθαν για εγγραφή, είτε προσήλθαν μετά τη λήξη των εγγραφών) καθώς και άστεγοι.
Ο αριθμός των έκτακτων πακέτων που δόθηκαν για το διάστημα Αύγουστος – Δεκέμβριος 2020 ανέρχεται σε 147.