Κλήρωση για ανάδειξη μελών για τη συγκρότηση επιτροπής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Καλλιθέα 27/05/2016
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ                                            Αρ. Πρ.: 28486
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ
ΤΜΗΜΑ :Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων
Ταχ. Δ/νση : Ματζαγριωτάκη 76
Αρμόδιος :  Ελ. Γαβαλά
Τηλέφωνο : 213.20.70.426

Σύμφωνα με το άρθρο 26 του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α’/27-10-2011) «Στις περιπτώσεις που για τη νόμιμη συγκρότηση των συλλογικών οργάνων της διοίκησης για τη διεξαγωγή δημόσιων διαγωνισμών ή την ανάθεση ή την αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή προμηθειών ή υπηρεσιών ή έργων, δεν προβλέπεται η συμμετοχή μέλους μετά από υπόδειξη από το αρμόδιο προς τούτο όργανο ούτε η συμμετοχή εκ της θέσεως ή ιδιότητάς του (ex officio), τότε τα μέλη προκύπτουν μετά από διαδικασία κληρώσεως, μεταξύ όλων όσων πληρούν τις προϋποθέσεις από το νόμο να συμμετέχουν στο εν λόγω συλλογικό όργανο.
Η κλήρωση διενεργείται από την αρμόδια για τη συγκρότηση του συλλογικού οργάνου υπηρεσία».
Σε εφαρμογή των παραπάνω, σας ανακοινώνουμε ότι την Δευτέρα 30/05/2016 και ώρα 13:00 θα λάβει χώρα η κλήρωση για την αντικατάσταση των μελών της Επιτροπής:
«Διεξαγωγής διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών εργασιών / υπηρεσιών (πλην μελετών και έργων) που διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής»

  • Καπάλου Ουρανίας, λόγω ασυμβίβαστου της συμμετοχής σε επιτροπές προμηθειών, υπαλλήλων κλάδου ΔΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών και
  • των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής τους στην επιτροπή

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την με αρ. πρωτ.: ΔΙΣΚΠΟ/φ.18/οικ.21700/19-09-12 εγκύκλιο του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο γραφείο της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών (2ος όροφος) του Δημαρχείου Καλλιθέας  από τους υπαλλήλους :
1)  Καραγιάννη Ουρανία
2)  Θεοδοσίου Ράνια
3)  Μαροπούλου Φωτεινή

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου και θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ