Summer Nostos Festival – Οι Legends 2004 μας δίνουν πάσα…για να κατακτήσουμε ένα νέο ρεκόρ!

Μπορεί να έχεις κάνει πολλά πράγματα στη ζωή σου, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι ακόμη δεν έχεις καταφέρει να κερδίσεις έναν τίτλο GUINNESS WORLD RECORDS(TM). Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία!

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 19:30, προσπαθούμε με την υποστήριξη των Legends 2004 να σπάσουμε το ρεκόρ για τους «Περισσότερους ανθρώπους που θα ανταλλάξουν ποδοσφαιρικές πάσες»!

Για να καταρρίψουμε το προηγούμενο ρεκόρ θα χρειαστούμε τουλάχιστον 1.300 άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω, τα οποία θα χωριστούν σε δυάδες σε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου μεταξύ τους και με την ενθάρρυνση και συμμετοχή των Legends 2004, θα πρέπει να ανταλλάξουν συνεχόμενες πάσες για τουλάχιστον ένα λεπτό.

H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Ι.Σ.Ν. υποστηρίζει με δωρεά του τις δράσεις των Legends 2004 για την επέτειο των 15 ετών από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία.

Εάν θες και εσύ να λάβεις μέρος σε αυτή την ιστορική στιγμή, δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ.

Πληροφορίες
Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής Καλλιθέας – Γήπεδο Ποδοσφαίρου
Ναυάρχου Βότση 18, Καλλιθέα 176 74

Ώρα προσέλευσης: 18.00
Έναρξη εκδήλωσης: 19.30

Είσοδος Ελεύθερη
Απαιτείται προεγγραφή