Λαμπαδηδρομία για την εθελοντική αιμοδοσία

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών στην προσφορά αίματος, ο Δήμος Καλλιθέας συνδιοργανώνει με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) Λαμπαδηδρομία στους δρόμους της πόλης.

Η 13η Λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19.30 το απόγευμα με αφετηρία το πάρκο «Εθελοντών Αιμοδοτών» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λάμπρου Κατσώνη. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί θα είναι μεταξύ άλλων ο «Σταθμός Σκλαβενίτης», η Αγία Ελεούσα, ο Ηλεκτρικός Σταθμός Καλλιθέας ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Δαβάκη.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 400 λαμπαδηδρόμοι κάθε ηλικίας, όπως πρόσκοποι, Αθλητικά Σωματεία, μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους, Ενώσεις Γονέων, ΚΑΠΗ, το Σωματείο Απεξάρτησης Θησέας και Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος προσκαλεί τους δημότες να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση για να δείξουμε όλοι μαζί έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία και αλληλεγγύη.

Πληροφορίες: κα Σέρβου 2132070324