Προσωρινή αναστολή λειτουργίας κολυμβητικών δεξαμενών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας κολυμβητικών δεξαμενών

Ο Δήμος Καλλιθέας ενημερώνει τους χρήστες του κολυμβητηρίου ότι, κατόπιν της έντονης 24ωρης βροχόπτωσης σε συνδυασμό με τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, παρατηρήθηκε αυξημένη θολότητα του νερού στις κολυμβητικές δεξαμενές.

 Μετά από σύσκεψη με την εταιρεία συντήρησης, τον υπεύθυνο του κολυμβητηρίου και τον αρμόδιο των αθλητικών προγραμμάτων κολύμβησης, αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας των δεξαμενών, προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η ασφάλεια των λουομένων.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης, οι οποίες περιλαμβάνουν διαδικασίες ανακυκλοφορίας, καθαρισμού και ελέγχου των ποιοτικών χαρακτηριστικών του νερού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η επαναλειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών θα πραγματοποιηθεί άμεσα (εντός 24 ωρών) , μόλις διασφαλιστεί ότι η ποιότητα του νερού έχει επανέλθει στα προβλεπόμενα επίπεδα.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και διαβεβαιώνουμε ότι η προστασία της ασφάλειας των αθλουμένων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον Δήμο Καλλιθέας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ