ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2024 – Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2024

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΗ

Ο Δήμος Καλλιθέας σταθερά προσανατολισμένος στον Πολιτισμό, διοργανώνει και εφέτος σειρά Aποκριάτικων εκδηλώσεων, με στόχο να γιορτάσουμε την Αποκριά και να τιμήσουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας και χαράς στους πολίτες μας και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους.
Μια γιορτή που κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζουν οι Πολιτιστικοί Φορείς και Σύλλογοι της πόλης μας οι οποίοι έχουν μια μακρά και ιστορική διαδρομή στη διατήρηση της πολιτιστικής μας ταυτότητας. Βασική μας επιδίωξη είναι να παρουσιάσουμε και να αναδείξουμε τις αστείρευτες δυνατότητες που έχουν να ζωντανεύουν τα ήθη και τις παραδόσεις μας.
Ως Δήμος είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή της Αποκριάς, κόντρα στην κρίση και τα προβλήματα, το άγχος και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να δώσουν το παρόν συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει.
Στηρίζουμε τον Πολιτισμό – Αναπτύσσουμε και ανανεώνουμε τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας, μαζί σας.
Καλή Αποκριά σε όλους.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ

Ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει μια σειρά αποκριάτικων δράσεων, επιδιώκοντας να προσφέρει στους δημότες μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα να αναδείξουμε τον Πολιτισμό, τα ήθη, και τα έθιμα του λαού μας, συνδέοντας την παράδοση με το σήμερα.
Στόχος μας, είναι να δημιουργήσουμε μια εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη και να προσφέρουμε στιγμές ανεμελιάς, χαράς και αισιοδοξίας, ιδιαίτερα στους πρωταγωνιστές των ημερών αυτών, τα μικρά παιδιά και όχι μόνο.
Από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με «Το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» και για 23 ημέρες, ξεκινάμε το Αποκριάτικο ξεφάντωμα που κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα στην Πλατεία Νερού γιορτάζοντας παραδοσιακά τα Κούλουμα.
Προσκαλούμε, μικρούς και μεγάλους σε ένα πολύχρωμο αποκριάτικο ξεφάντωμα, στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλη μας, για να χαρούμε όλοι μαζί -σαν μια μεγάλη παρέα- την Καλλιθέα της Αποκριάς, με χρώμα, με ρυθμό και με ζωντάνια, μέσα σε κομφετί ατέλειωτης χαράς.
Σας περιμένουμε όλους.
Εύχομαι καλές Απόκριες με υγεία.

Διευθύνσεις χώρων εκδηλώσεων:

  • Δημοτικό Θέατρο: Κρέμου 123 και Φιλαρέτου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2024 (σε αρχείο .pdf)

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9570001, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-14:00