Συνέντευξη τύπου για το Καλλιθέα RUN

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γ. Γάλλος» κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου για το Καλλιθέα RUN, που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας μαζί με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας και το ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 5/4/2015.
Ο Δήμαρχος μεταξύ των άλλων δήλωσε:
Το Καλλιθέα RUN είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση μαζικού αθλητισμού υπερτοπικής σημασίας.
Γίνεται για 4η φορά στην πόλη μας και φέτος οι συμμετοχές, φτάνουν μέχρι σήμερα περίπου τις 2.500 ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ (2.200 πέρσι,1.970 συμμετοχές το έτος 2013 και 1.800 συμμετοχές το έτος 2012).
Οι λάτρεις του αθλητισμού, από την Καλλιθέα και από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Καλλιθέα τρέχοντας και να έχουν μια πολύ όμορφη εμπειρία.
Προσωπικά συμμετέχω από την πρώτη διοργάνωση και αυτός ο αγώνας μου δίνει μεγάλη χαρά όπως πιστεύω και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Αυτός ο αγώνας, είναι μια άλλη απόδειξη ότι η Καλλιθέα αγαπά τον αθλητισμό!
Δεν είναι μόνο οι πρωταθλητές που βγάζουμε, δεν είναι μόνο τα σωματεία που πρωταγωνιστούν στον ελληνικό αθλητισμό, είναι μια πόλη ολόκληρη που συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα.
Χιλιάδες συμπολίτες μας τρέχουν σ’ αυτό τον αγώνα από όλες τις ηλικίες και από όλες τις γειτονιές, δηλώνοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό, αλλά και για ένα άλλο πιο ανθρώπινο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

D.T_kallithearun2015_2
Το Καλλιθέα RUN εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα για τον αθλητισμό και το ευ ζήν που εφαρμόζει ο Δήμος Καλλιθέας.
Το Σάββατο 4/4/2015, για πρώτη φορά διοργανώνεται επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Προαγωνιστικός έλεγχος, Διατροφή-Τραυματισμοί-Θεραπεία»
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γ. Γάλλος» κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου, μεταξύ των άλλων, δήλωσε: «Ο Δρόμος την Κυριακή θα ανήκει στους δρομείς, ένας μεγάλος κεντρικός άξονας της Καλλιθέας με κατεύθυνση την παραλία, ελεύθερος για όλους τους πολίτες, κατοίκους ή μη, για να τρέξουν και να βρουν διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους».