Ανοίγει την Παρασκευή 13 Μαΐου, τις πύλες του το καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας, με τίτλο «Πολιτισμός σημαίνει Ελευθερία»

KALOKAIRI_2016

Ανοίγει την Παρασκευή 13 Μαΐου, τις πύλες του το καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας που φιλοδοξεί να δώσει ανάσα χαράς και αισιοδοξίας στους κατοίκους της πόλης μας.

Το πρόγραμμα που φέτος φέρει τον τίτλο «Πολιτισμός σημαίνει Ελευθερία» είναι εμπλουτισμένο με μουσική, θεατρικές παραστάσεις, χορό, κινηματογράφο, παιδικές εκδηλώσεις και παιχνίδια, ομιλίες, συναυλίες και θα διαρκέσει περίπου 5 μήνες δηλαδή από τις 14 Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου. Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε όλες τις γειτονιές της Καλλιθέας.

Ο Δήμος Καλλιθέας έχει αναρτήσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε κεντρικά σημεία της πόλης ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται και το site του Δήμου: www.kallithea.gr προκειμένου να ενημερώνονται για τις ημέρες και τις ώρες των εκδηλώσεων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Να σημειώσουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε: «Ο πολιτισμός είναι δημιουργία, καλλιτεχνική έκφραση, χαρά. Όμως για εμάς, τους Καλλιθεάτες, μπορεί να είναι κάτι πιο συγκλονιστικό: μια δύναμη Ελευθερίας».

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας  Γιώργος Κυριακόπουλος, δήλωσε: «Δίνουμε ζωή σε ολόκληρη την πόλη μας. Μέσα από τον πολιτισμό γνωρίζουμε τις γειτονιές μας, σεβόμαστε και αγαπάμε τον τόπο μας. Ελάτε μαζί μας!».

Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Μαΐου