Την πολιτιστική του συνεργασία ξεκινούν το Ωνάσειο Νοσοκομείο και ο Δήμος Καλλιθέας, τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2025.
Η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας και του Ωνάσειου Νοσοκομείου συμφώνησαν ώστε το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας – της πόλης όπου λειτουργεί το πρωτοπόρο νοσοκομειακό ίδρυμα- να προσφέρει στους Δημότες και στους επισκέπτες, το προσωπικό και τους ασθενείς του νοσοκομείου, ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, ερμηνευμένο από την Ορχήστρα «Συγχορδία», την Παιδική-Εφηβική Χορωδία του Δήμου Καλλιθέας, τα Σύνολα Μουσικής Δωματίου, τους καθηγητές και διακεκριμένους σπουδαστές, του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας.
Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Βασίλης Μαστοράκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης».
Η ώρα έναρξης της συναυλίας θα είναι στις 12 το μεσημέρι και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.